» Отдых » Новости туризма

Страйк у Франції сходить нанівець

    всего 84291 отеля

Страйк у Франції сходить нанівець

У вівторок 26 жовтня у Франції продовжиться загальнонаціональний страйк, що почалася у вівторок 12 жовтня. Ситуація на транспорті поліпшується: на лінію вийде більше поїздів, проблем з авіарейсами не очікується. У країні тривають масові демонстрації супротивників пенсійної реформи, проте блокада з ряду нафтопереробних заводів знята, а перебої з бензином підходять до кінця.

26 жовтня високошвидкісні поїзди TGV паризького напрямки здійснять в середньому близько 90% рейсів, а на провінційних маршрутах - 60%. Звичайні швидкі поїзди виконають близько 65% рейсів, регіональні та приміські поїзди - понад 70%. Високошвидкісні потяги Eurostar, Thalys, ICE і TGV у Великобританію, Нідерланди, Бельгію, Швейцарію та Німеччину будуть ходити по графіку. Виняток становитимуть деякі рейси TGV в Женеву і Лозанну. В Італію будуть ходити нічні потяги, а також виконаний один денний рейс Париж - Мілан. Проблеми збережуться з внутрішніми нічними поїздами та в повідомленні з Іспанією. Паризький міський транспорт працюватиме у звичайному режимі. Проте слід мати на увазі, що профспілки закликають до нових страйків протягом двох тижнів.
25 октября 2010, 23:50





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт