» Отдых » Новости туризма

В Уганді створено новий природний парк

    всего 84291 отеля

В Уганді створено новий природний парк

В Уганді з'явився новий природний парк. Він займає понад 40 гектарів землі між Кампалі ( Kampala ) і Ентеббе ( Entebbe ). Природоохоронна територія отримала назву Alexander Park. Тут мешкає безліч птахів, дрібних ссавців і комах, яких відвідувачі зможуть побачити під час прогулянки серед тропічних дерев.

Зараз власники парку займаються будівництвом висячих стежок, які розташовуватимуться серед верхівок дерев. Незабаром у туристів також з'явиться можливість здійснювати водні прогулянки по каналах і ставків парку, повідомляє eTurbo News.

По сусідству знаходиться поле для гольфу. Зараз воно розраховане всього на 9 лунок, проте незабаром їх кількість збільшать спочатку до 18, а потім і до 27.

Численні природні пам'ятки Уганди не так широко відомі в світі, як їхні аналоги в інших східноафриканських країнах. Тим не менш Уганда продовжує привертати увагу туристів до свого природної спадщини. У числі вже існуючих тут заповідників - Рувензорі, ачолі, Кабарега, Кібале і Бвінді.
23 октября 2010, 12:00

Туристические новости в тему:




отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт