» Отдых » Новости туризма

Беліз починає боротьбу з курінням

    всего 84291 отеля

Беліз починає боротьбу з курінням

Беліз, який підписав міжнародну конвенцію по боротьбі проти тютюну ще в 2003 році, нарешті приступив до виконання її директив. Відтепер тут вводиться заборона на куріння в урядових будівлях і приватних компаніях з громадським доступом (це, наприклад, вестибюлі банків і готелів). Ресторани і кафе також повинні будуть розмежувати зони для курців і некурців.

Крім того, заборонено курити в усіх навчальних закладах Белізу і в громадському транспорті. У місцях, де діє дана заборона, з'являться відповідні знаки, повідомляє BuenoLatina. ru.

За даними міністерства охорони здоров'я країни, в Белізі причиною 37% всіх смертей є захворювання, викликані курінням.

Беліз розташований у Центральній Америці на півострові Юкатан. На заході і півночі держава межує з Мексикою, на півдні і південному заході - з Гватемалою, зі сходу омивається водами Карибського моря. Незважаючи на свої невеликі розміри, Беліз є однією з самих незвичайних країн регіону завдяки своїй природі і самобутній культурі. Громадянам Росії для поїздки сюди потрібна віза, яку оформляють візові центри Великобританії.
22 октября 2010, 16:24

Туристические новости в тему:




отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт