» Отдых » Новости туризма

Маленький паровозик у Вентспілсі став найромантичнішим музейним експонатом ЄС

    всего 84291 отеля

Маленький паровозик у Вентспілсі став найромантичнішим музейним експонатом ЄС

Європейський Союз, фінансуючи ряд культурних проектів, підтримав Маленький паровозик, катає туристів у Приморському музеї Вентспілса під відкритим небом. Цей проект отримав фінансування як самий романтичний.

Звівши будівлі, простягнувши залізничну лінію і облаштувавши експозицію, його авторам дійсно вдалося відтворити романтику і атмосферу початку XX століття. Високо оцінюють новий музейний експонат і туристи: тільки в серпні і вересні нинішнього року бажаючим прокотитися на паровозику було продано понад 24 тисяч квитків.

У жовтні Маленький паровозик продовжує курсувати по звичайному маршруту від музею: через Приморський парк, повз величезних якорів, через сосновий бір - до станції Калнс, яка знаходиться поруч з атракціонами Парку пригод, повідомляє Рribalt. info. Число рейсів буде залежати від обсягу турпотоку в музеї.

Вентспілс - портове місто в Латвії, розташований на північ від Лієпаї і на захід від Риги. Заснований в XIII столітті тевтонським орденом, місто має безліч туристичних об'єктів, таких як замок Лівонського ордена або лютеранську церкву. Пляжі Вентспілса удостоєні "Блакитного прапора" - знаку якості курортного відпочинку.
21 октября 2010, 16:13





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт