» Отдых » Новости туризма

Кубу відвідало 2 млн туристів

    всего 84291 отеля

Кубу відвідало 2 млн туристів

З початку року Куба прийняла на своїх курортах 2 млн. туристів з різних країн. У цьому році двохмільйонний турист прибув на острів на 12 днів раніше, ніж у минулому. Примітно, що Куба перевищує двохмільйонний поріг туристів вже сім років поспіль, повідомляє РІА «Новости» з посиланням на міністерство туризму острова Свободи.

Основним генератором турпотоку на кубу по раніше залишається Канада, за нею слідом йдуть Великобританія, Італія, Іспанія, Німеччина, Франція, Мексика і Аргентина, Росія займає в цьому списку лише дев'яте місце. ЗА минулий 2009 рік Кубу відвідало 2. 4 млн. туристів людина, що на 3,5% більше ніж у 2008 році. Однак, за даними Національного статистичного управління країни, доходи від туризму скоротилися на 11%.

Однією з основних перешкод для розвитку туристичної галузі Куби залишаються обмеження на поїздки на острів громадян США. Так, за даними кубинської сторони, через торговельно-економічного та фінансового ембарго туріндустрія Куби не дорахувалася більш $ 1. 1 млрд.
20 октября 2010, 11:48





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт