» Отдых » Новости туризма

Круїзний лайнер Costa Classica протаранив танкер і «втратив» 44 туриста

    всего 84291 отеля

Круїзний лайнер Costa Classica протаранив танкер і «втратив» 44 туриста

З минулого понеділка щось не склалося у круїзного корабля «Costa Classica». Почалося з того, що прямо вранці, а саме в 4:46, круїзний лайнер, який повертався в порт Шанхая - один з пунктів круїзу і порт приписки в рамках азіатського турне, зіткнувся з вантажним танкером. Тепер в корпусі корабля «красується» 20-метрова пробоїна, яка простягається по правому борту п'ята палуби. Так, у всякому разі, стверджує круїзний оператор «Costa», який виступив з відповідним оголошенням. З цим «декольте» вище ватерлінії лайнер відшвартований в шанхайський док.

Після зіткнення пасажирам було наказано зібратися біля аварійних відсіків, звідки вони всі були доставлені на сушу. У деяких незначні травми, три людини були доставлені в лікарню.

На сьогоднішній день скасовано заплановане раніше відвідування лайнером Японії, Гонконгу та Кореї. Поки що відсутні подробиці щодо того, коли почнеться і як довго продовжиться ремонт лайнера.

Серед інших новин, які супроводжують цей подієвий рейс, який розпочався в Шанхаї і вже пройшов порти Японії та Кореї, повідомлення про те, що після одноденного відвідування корейського острова Чеджу лайнер продовжив маршрут без 44 китайських туристів, які не повернулися на борт. Схоже, всі пасажири з Піднебесної вирішили потайки попросити громадянства в цій країні, повідомляють західні ЗМІ. З цього приводу круїзний оператор змушений був випустити чергову «переконливу» депешу, в якій зазначається, що «у відповідності з нормами міжнародних угод,« Costa »негайно проінформувала місцеві влади Кореї, які вже почали розслідування факту незаконної імміграції».

У продовження цієї історії, в неділю агентство «Франс-прес» повідомило про те, що Корея вже виявила в місцевих готелях 11 китайців і продовжує пошуки інших «гостей». Посилаючись на неназване джерело в команді слідчих, «AFP» пише наступне: «Враховуючи, що затримані поліцією китайські туристи залишили паспорти на борту круїзного лайнера, не забувши при цьому прихопити багаж, мова йде про незаконний перетин кордону з метою пошуку роботи і працевлаштування».
20 октября 2010, 11:10





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт