» Отдых » Новости туризма

Німецькі залізниці проведуть розпродаж квитків в Facebook

    всего 84291 отеля

Німецькі залізниці проведуть розпродаж квитків в Facebook

Німецькі залізниці проведуть розпродаж квитків на своїй сторінці в мережі Facebook. Вартість розпродажних квитків складе 25 євро в одну сторону, вони будуть доступні на будь-які напрямки по Німеччині, в тому числі в високошвидкісних поїздах ICE. Звичайна мінімальна ціна таких квитків - 29 євро. У нічних поїздах квитки можуть бути використані зі стандартною доплатою, що починається від 4 євро.

Квитки продаються з 25 жовтня по 7 листопада ( слід враховувати двогодинну різницю з московським часом ) за адресою www. facebook. com/chefticket. Щоб купити квиток, не обов'язково додавати цю сторінку в число нравящихся. За розпродажні квитках можна проїхати з 1 листопада до 15 грудня ( продаж на 12-15 грудня розпочнеться 2 листопада). Число місць по акції у кожному поїзді обмежена, пересадки дозволені. Поїздка повинна бути закінчена до 10. 00 наступного дня після її початку. Повернення і обмін квитків заборонені.
20 октября 2010, 12:11





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт