» Отдых » Новости туризма

Турпотік до Албанії росте

    всего 84291 отеля

Турпотік до Албанії росте

З січня по серпень 2010 року Албанію відвідали більше 1,8 мільйона туристів, що на 30% більше в порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Такі дані наводить міністерство туризму країни.

У зв'язку з політичною ізоляцією на протязі довгого часу, сьогодні розвитку туристичної сфери Албанії перешкоджають слабка інфраструктура і недолік інформації про країну за кордоном. При цьому в Албанії створена міцна основа для пригодницького туризму.

Останнім часом країна відзначає стабільне зростання числа іноземних гостей, і, як підкреслюють в міністерстві туризму, позитивна тенденція зберігається, незважаючи на наслідки фінансової кризи, пише Турпром.

Нагадаємо, що в 2009 році Албанію відвідали 3,2 мільйона іноземних туристів, основну частину яких склали громадяни Німеччини, Великобританії, Македонії та Чорногорії. Число російських туристів в Албанії в минулому році зросла в 30 разів - до 30 тисяч чоловік - завдяки скасуванню віз для нашої країни на літній період.
19 октября 2010, 16:41





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт