» Отдых » Новости туризма

Ізраїль планує приймати 4 мільйона туристів на рік

    всего 84291 отеля

Ізраїль планує приймати 4 мільйона туристів на рік

За інформацією Міністерства туризму Ізраїлю, зростання турпотоку в цю країну перевершує всі найсміливіші прогнози. Тому на наступний рік держава запланувала прийняти 3,7 мільйона іноземних туристів. Протягом цього року до теперішнього часу тут побувало 2,5 мільйона гостей - на 27% більше, ніж за той же період роком раніше.

" Наведені у звіті дані свідчать про правильність обраної нами маркетингової політики ", - зазначає міністр туризму Ізраїлю Стас Місежніков. За його словами, на наступний рік міністерство виділяє спеціальні кошти для освоєння нових ринків - таких, як Південна Корея, Польща і країни колишнього СРСР. Вперше буде зроблена спроба залучення туристів - мусульман.

Також широкомасштабна рекламна кампанія розгорнеться і в тих країнах, з якими у Ізраїлю вже налагоджена тісна співпраця у туристичній сфері: США, Росії, Німеччини, Франції та Скандинавії, повідомляє MigNews.

Всього на рекламу направляється 40000000 шекелів ($ 10 876 000).
19 октября 2010, 09:49





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт