» Отдых » Новости туризма

На Сахаліні і Курилах з'явиться єдина мережа екологічних стежок

    всего 84291 отеля

На Сахаліні і Курилах з'явиться єдина мережа екологічних стежок

В рамках круглого столу, який пройшов на науково-практичній конференції «Сахалінський туристський кластер. Досвід. Проблеми. Перспективи »було прийнято рішення про створення єдиної мережі екологічних стежок на Сахаліні і Курилах.

Як передає інформаційне агентство «Сахалін-Курили» з посиланням на директора некомерційного партнерства «Сахалінський центр сприяння розвитку екологічного туризму« Стежка-19 »Костянтина Самаріна, в даний час екскурсії-походи користуються великим попитом. За вересень-жовтень на гору Жаба тільки по вихідних днях в загальній складності піднімається близько 400 туристів.

Однак, в регіоні існує цілий ряд проблем. Маршрутів в Сахалінської області багато, але йти по суті нікуди, так як туристичні стежки для піших подорожей, які могли б привабити туристів, не обладнані. Також виникають і проблеми з описом і проходженням маршруту ». В острівній регіоні в сфері обслуговування не вистачає грамотних екскурсоводів, а для проходження стежок потрібно не просто гід, а добре підготовлений провідник, що володіє навичками надання першої допомоги і т. п. Як розповів К. Самарін, крім підбору кваліфікованих кадрів перед організаторами екотурів стоять і інші завдання. Наприклад, необхідно створити спільний проект розгалуженої мережі екологічних стежок, обладнати їх за сприяння місцевої влади, турфірм і представників бізнесу. Можливо, створити об'єднані напрямки руху, до яких увійдуть кілька екостежок півдня Сахаліну. Наприклад, об'єднати похід в парк культури і відпочинку ім. Гагаріна з подорожжю в долину Туристів, сходженням на «Гірське повітря» і т. д.
18 октября 2010, 13:12





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт