» Отдых » Новости туризма

Неправильно оформлений закордонний паспорт посварив турфірму і її клієнта

    всего 84291 отеля

Неправильно оформлений закордонний паспорт посварив турфірму і її клієнта

Челябінська турфірма, де туристка купила тур, взялася за оформлення закордонного паспорта, куди повинен був бути вписана її 9-річний син. Цей пункт був прописаний в договорі. У призначений день сім'я приїхала в аеропорт, але під час реєстрації на рейс контролери знайшли помилку, передає газета «КП Челябінськ». Маленький хлопчик був, як і належить, вписаний в паспорт мами, але не було його фотографії. Неточність закрила йому шлях закордон, поїздку довелося скасувати.

Ще в аеропорту туристка подзвонила в турфірму і повідомила про проблему. Жінці запропонували вирішити проблему або через міграційну службу і виправляти помилку або перенести тур на більш пізній термін. Однак не один із запропонованих варіантів не влаштував туристку. У підсумку постраждала звернулася в Тракторозаводський районний суд міста Челябінська для відшкодування збитку за зіпсовану відпустку. Суд постановив стягнути з турфірми більше 75 тис. рублів на користь постраждалої, а також 40 тис. туркомпания повинна заплатити в міську скарбницю за те, що добровільно не захотіла відшкодувати жінці збиток. Однак у турфірмі не погодилися з рішенням суду, рішення було оскаржено і направлено до обласного суду для подальшого розгляду.
18 октября 2010, 12:29





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт