» Отдых » Новости туризма

Московські влади виступають за організацію наметового туризму для жителів столиці

    всего 84291 отеля

Московські влади виступають за організацію наметового туризму для жителів столиці

Столичні власті пропонують жителям альтернативу санаторіїв та будинків відпочинку. Замість них чиновники планують організувати на території області кілька наметових стоянок.

«Сім'ї з дітьми необов'язково тягнути в залізобетонні санаторії, ми повинні влаштувати наметові табори в сучасному виконанні, цей напрямок у нас ще не розвинене», - цитує РІА «Новости» в. о. першого заступника мера в уряді Москви Людмилу Швецову. Також чиновниця пояснила, що в Московській області можуть бути обрані лісові стоянки, туди може бути підведена вода, організована торгівля медикаментами, продуктами харчування.

Вивіз туристів буде здійснюватися організовано, відпочиваючим також буде надано все необхідне для відпочинку обладнання. За допомогою подібного методу столична влада планує вирішити і наболілу проблему збереження Підмосковних лісів від приватників. Забезпечення пожежної безпеки та контролю будуть доручені безпосередньо відпочиваючим. Г-жа Шевцова висловила сподівання, що це «нове розуміння відпочинку» знайде підтримку серед московських сімей, і вони віддадуть перевагу такий відпочинок санаторного.
18 октября 2010, 11:56





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт