» Отдых » Новости туризма

Еквадор навчить туристів любити життя

    всего 84291 отеля

Еквадор навчить туристів любити життя

Еквадор вибрав новий образ країни, який буде пропагувати її туристичні можливості. Це логотип, заснований на семи концентричних колах, висхідних до стародавньої індіанської філософії. Слоганом стала фраза "Ecuador ama la vida" ("Еквадор любить життя").

"Ми - держава, повне фарб. В Еквадорі можна знайти всі кольори, які може сприйняти людське око. Це дуже точний опис нашої невеликої країни, що вміщає в себе нескінченну різноманітність життя у всіх її проявах, - пояснив задум міністр туризму Фредді Елерс. - Еквадор , як синонім життя і любові, запрошує своїх гостей навчитися любити життя так, як робимо це ми ".

На просування нового образу спрямовано близько $ 40 мільйонів, повідомляє BuenoLatina. ru. У рамках рекламної кампанії в 2011 році по всьому світу будуть відкриті так звані "Дому Еквадору", де можна буде детальніше дізнатися про цю унікальну країні, познайомитися з її культурою і продукцією.

Чи буде створений такий офіс в Росії, не повідомляється. Однак з урахуванням того, що нашим туристам для відвідування Еквадору віза не потрібна, Росія має всі шанси увійти в число найважливіших для цього південноамериканської держави ринків.
18 октября 2010, 14:49





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт