» Отдых » Новости туризма

Оновлений зоопарк Лімасола відкриється в 2011 році

    всего 84291 отеля

Оновлений зоопарк Лімасола відкриється в 2011 році

Згідно з директивою Євросоюзу, мешканці зоопарків повинні міститися не в клітках, а у вольєрах, максимально наближених до їх природного середовища проживання. Зоопарк у кіпрському місті Лімасол не відповідає цим вимогам. Тому ще в 2004 році було прийнято рішення про його закриття. Але нещодавно адміністрація міста знайшла кошти на модернізацію цієї найважливішої пам'ятки.

Зоопарк Лімасола був відкритий 60 років тому. Щорічно його відвідують близько 60 тисяч чоловік, тут проводяться фестивалі і дитячі свята. Але зараз в Лімасольском зоологічному саду можна побачити тільки тварин невеликих розмірів, а ведмеді, леви, тигри та інші великі представники фауни переїжджають в інші парки або випускаються на свободу.

Як повідомляє "Вісник Кіпру", влади Лімасола намір повністю модернізувати територію зоопарку, щоб там могли комфортно, як того вимагає ЄС, жити тварини різних країн і континентів. Вартість проекту по капітальному ремонту - близько півмільйона євро. Оновлений зоопарк отримає статус національного і перших відвідувачів прийме влітку 2011 року.
18 октября 2010, 13:16





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт