» Отдых » Новости туризма

У Туреччині згорів готель Side Aqua Beach, сотні туристів рятувалися втечею

    всего 84291 отеля

У Туреччині згорів готель Side Aqua Beach, сотні туристів рятувалися втечею

У турецькому готелі Side Aqua Beach, на курорті Сіде сталася велика пожежа. У момент виникнення пожежі в готелі знаходилися 612 туристів. Їх терміново евакуювали.

Пожежа спалахнула близько 1:00 ночі у вентиляційній шахті, серед туристів виникла паніка, люди з криками про допомогу вибігали з номерів в нічних сорочках в задимлені коридори готелю.

Незважаючи на дикий жах, посіяний пожежею серед туристів, персоналу і прибулим пожежникам вдалося утримати ситуацію під контролем і уникнути жертв.

Більшість відпочиваючих, які проводили відпустку в цьому турецькому готелі на 226 номерів, це туристи з Німеччини, які прибули по лінії німецького туроператора «ALLTOURS».

«Після виникнення пожежі наші туристи негайно були розбуджені і евакуйовані з готелю», повідомляє прес-служба туроператора німецьким ЗМІ.

Пожежна команда боролася з вогнем 3:00. Але, незважаючи на це, в готелі вигоріло декілька поверхів. «Туристи, які проживали на п'ятому поверсі, дивом вціліли, поверх повністю вигорів, кімнатний стелю обрушився», повідомляє туроператор.

Більшість евакуйованих туристів були переведені в інші готелі. За словами туроператора, всі туристи, незважаючи на перенесений жах, не бажають переривати свій відпочинок у Туреччині. Туристам, у яких згоріли речі й документи надається допомога.

На даний момент пожежу ліквідовано, ведеться розгляд. Повідомлень про постраждалих російських туристах не надходило.
15 октября 2010, 19:14





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт