» Отдых » Новости туризма

У листопаді Красноярськ запрошує на Ніч музеїв

    всего 84291 отеля

У листопаді Красноярськ запрошує на Ніч музеїв

Ніч музеїв - щорічна акція, яку проводить безліч міст світу. В її рамках музеї продовжують години роботи; багато з них працюють безкоштовно ; крім того, нерідко бувають організовані культурні тематичні заходи. Як правило, Ніч музеїв приурочена до Міжнародного дня музеїв, який відзначається в травні. А в Красноярську друга цього року Музейна ніч пройде з 6 на 7 листопада.

Красноярськ - найбільший культурний центр Центральної та Східної Сибіру. Музейні ночі святкуються тут з великим розмахом. У них бере участь не тільки понад десяток місцевих музеїв - традиційно сюди з'їжджаються відомі художники з усієї Росії і з інших країн, проводяться спеціальні виставки, лекції і навіть концерти.

Програма нинішнього року ще не озвучена, але відомо, що акція отримала назву "Молодик", повідомляє Сибірське агентство новин. А гостями заходу стануть представники петербурзького культурного центру " Пушкінська -10 ", які привезуть до Красноярська свої експозиції.
15 октября 2010, 12:29





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт