» Отдых » Новости туризма

У Тунісі відкрився Movenpick Hotel

    всего 84291 отеля

У Тунісі відкрився Movenpick Hotel

5-зірковий готель « Gammarth Movenpick » був відкритий у середу в туніском Гаммарт. Раніше, в березні, почав свою роботу курорт « Sousse Movenpick Resorts and Marine Spa's ».

По даному випадку міністр туризму Слім Тлатлі підкреслив важливість розвитку готельного бізнесу в Тунісі для підвищення цінності національного туристичного продукту та появи можливостей для відвідування нових місць.

Г - н Тлатлі також звернув увагу на те, що проект, спонсорований тунісько - кувейсткой групою, є істотним доказом тісного двостороннього співробітництва між Тунісом і Кувейтом у всіх секторах економіки, особливо в сфері туризму.

Він також вказав на готовність міністерства надавати необхідну допомогу та підтримку різним інвестиційним проектам в галузі туризму.

Тунісько - кувейтська девелоперська група планує вкладати інвестиції в готельну індустрію в північно - африканському регіоні та Тунісі, який приваблює туристів своєю природою і стабільністю.
15 октября 2010, 12:39





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт