» Отдых » Новости туризма

Інструктори курорту Валь-ді-Фасса заговорять по-русски

    всего 84291 отеля

Інструктори курорту Валь-ді-Фасса заговорять по-русски

У наступаючому сезоні італійський гірськолижний регіон Валь-ді-Фасса особливу увагу приділить російським гостям: фахівці, зайняті у сфері туристичного обслуговування, пройдуть курси навчання російській мові. Число росіян тут росте рік від року, і вже в минулому році відчувалася нестача інструкторів з такою кваліфікацією.

Туристи з Росії за чисельністю посідають у Валь-ді-Фасса третє місце, пропустивши вперед лише німців і поляків. Загальна частка наших мандрівників становить 12%, повідомляє Ski-holidays. ru.

5 жовтня в Віго-ді-Фасса, на одному з центральних курортів регіону, для представників туристичної галузі почалася спеціальна мовна програма. Навчання російській буде проводитися аж до 4 листопада.

За підсумками сезону 2007/2008, які підвело маркетингове агентство Proalps, Валь-ді-Фасса став самий популярним курортом Італії з точки зору російських гірськолижників. Всього протягом того сезону в країні відпочили 25 477 росіян, при цьому зростання турпотоку у Валь-ді-Фасса склав 39,6%. А взимку 2008/2009 Валь-ді-Фасса піднялася з колишнього п'ятого на четверте місце в загальному рейтингу популярності альпійських курортів, прийнявши 8. тіизж013 гостей з Росії та зафіксувавши 17,4%-ве збільшення турпотоку.

Долина Валь-ді-Фасса розташована в самому серці Доломітових Альп і об'єднує більше десятка гірськолижних центрів. Це відносно новий курорт, що є одним з кращих в Італії за рівнем готелів, технічної оснащеності і якості сервісу.
08 октября 2010, 16:35





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт