» Отдых » Новости туризма

Лондон підготував програму для шанувальників Хеллоуіна

    всего 84291 отеля

Лондон підготував програму для шанувальників Хеллоуіна

У Лондоні пройде безліч заходів, приурочених до прийдешнього Хелловіну, а деякі пам'ятки британської столиці перетворяться. Наприклад Лондонський міст, де з 29 по 31 жовтня пройде виставка PhoboPhobia.

Під мостом будуть створені свого роду кімнати страху - темні тунелі, в яких можна буде лицем до лиця зустрітися з різноманітними фобіями. Ті ж, у кого зовсім немає ніяких фобій, можуть сміливо вирушати до чумних захороненню - місця, оброслі легендами про привидів.

Місце, яке наводить страх у будь-який час дня і року, - це Лондонські катакомби. І в Хелловін вони будуть по-справжньому страшними. Тут з 15 по 31 жовтня працюватиме шоу, яке повертає до життя навіть найпотаємніші страхи. У рамках представлення від імені головного героя Хеллоуїна Джека-ліхтарника відвідувачі катакомб повинні будуть пройти по темних, похмурих коридорах під зітхання і стогони "закатованих душ". Шлях приведе до дзеркального лабіринту, в кінці якого Джек-ліхтарник зі своїм ліхтарем, видовбаним з гарбуза, впаде в пекельне полум'я.

Шанувальники жахів отримають задоволення від виставки Passage of Terror в центрі Трокадеро. Експозиція складена з найбільш знакових ожилих сцен. Також відвідувачі зустрінуть головних героїв культових фільмів жахів.

Бажаючі дізнатися більше про темну сторону Лондона можуть відправитися на лондонський фестиваль примар, який пройде з 22 по 31 жовтня. В рамках заходу будуть проводитися тури, що знайомлять учасників з історіями про надприродних подіях.

"Примарний автобус" відвезе дітей і дорослих до самим моторошним лондонським пам'ятках: кладовищам, будинкам з привидами і Поточні камерам. Крім заходів, розроблених спеціально для Хеллоуїна, туристи можуть відправитися в екскурсійні тури, що працюють цілий рік. Наприклад, у Лондоні діє "маршрут Джека Різника". Також можна відправитися в Тауер з його тисячолітньою історією вбивств і тортур. Знамениті постояльці Тауера - Анна Болейн, леді Джейн Грей і Томас Беккет - перетворюють лондонську в'язницю на популярне місце для мисливців за привидами.

За деякими оцінками, саме в Лондоні саме висока щільність привидів на квадратний метр, повідомляє Londonpass. com. І Хелловін, проведений в цьому місті, залишиться незабутнім.
08 октября 2010, 11:12





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт