» Отдых » Новости туризма

Отримати фінську візу в Петрозаводську стає все простіше

    всего 84291 отеля

Отримати фінську візу в Петрозаводську стає все простіше

Фінляндія рік від року покращує обслуговування претендентів у своїх візових відділах. Значні зміни зазнала і Петрозаводськ дипмісія - третє за величиною відділення після посольства в Москві і генерального консульства у Санкт-Петербурзі.

На початку нинішнього року розташоване в столиці Карелії консульство переїхало у нове приміщення, де відвідувачі чекають черги в просторих та комфортних залах. Обслуговування ведеться в семи вікнах. Будівля, в якій працювали фінські дипломати в Петрозаводську раніше, було не тільки тісним: воно не відповідало санітарним нормам, стіни були покриті цвіллю, внаслідок чого консульство не могло збільшувати штат, а співробітники - працювати в нормальних умовах.

Зараз дипмісія знаходиться за адресою: вул. Пушкінська, 15. Години роботи - по середах з 9. 00 до 12. 00, в інші будні дні - з 9. 00 до 12. 00 та з 13. 00 до 15. 45.

Іншою важливою зміною в роботі петрозаводського візового відділу стали нові системи інтернет-обслуговування. Як повідомлялося раніше, з 8 жовтня нинішнього року вводяться дві нові системи подачі візових заяв. Мандрівник зможе забронювати слушний йому час відвідин, тим самим уникнувши непотрібних черг.

Інше нововведення дає відвідувачам можливість заповнити візову анкету онлайн. Як повідомляється на сайті консульства, ця практика вже дала добрі результати в Москві і Санкт-Петербурзі.

За минулий рік в Петрозаводську було прийнято близько 46 тисяч візових заяв. У цьому році кількість заяв, як у Петрозаводську, так і в інших представництвах Фінляндії в Росії, зростає - в середньому на 20%.
08 октября 2010, 10:23





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт