» Отдых » Новости туризма

«Cunard» приймає в свої ряди «Королеву Єлизавету»

    всего 84291 отеля

«Cunard» приймає в свої ряди «Королеву Єлизавету»

Суднобудівні верфі покинув новий круїзний лайнер компанії «Cunard». Офіційна церемонія інавгурації «Queen Elizabeth» водотоннажністю 92. 400 тонн відбудеться 11 жовтня в присутності Її Величності Королеви англійської. А церемонія передачі «Королеви Єлизавети» її законному власникові відбулася на борту корабля. Все відбувалося в Італії, на суднобудівному підприємстві «Fincantieri Monfalcone», яка і робила новий лайнер.

«Queen Elizabeth» стала третім за рахунком членом круїзної флотилії «Cunard», слідом за «Queen Mary 2» і «Queen Victoria».

Як повідомив виконавчий директор «Cunard» Пітер Шенкс (Peter Shanks), «пройшла церемонія є свідченням того, що корабель знаходиться в стані повної готовності і прийнятий замовником. «Це лише перше знакова подія в низці аналогічних заходів, намічених на наступні кілька тижнів, серед яких офіційна інавгурація лайнера Її Величністю Королевою в Саутгемптоне у понеділок 11 жовтня», - додав Шенкс.

«Упевнений, - продовжив він, - що народ Великобританії прийме цей воістину розкішний корабель всією душею, як він уже не раз виливав свої почуття« монаршим особам »нашої компанії».

В даний час «Queen Elizabeth» рухається в Саутгемптон, куди і повинен прибути в п'ятницю 8 жовтня. У свій перший вояж «Королева Єлизавета» вийде в 17-00 годин вівторка 12 жовтня.

Вхідна в круїзну корпорацію «Carnival» компанія Cunard, знехтувавши всі економічні пристрасті, в термін спустила зі стапелів свій 964-футовий лайнер, що вражає вартістю (365 млн. фунтів стерлінгів) і обескураживающий своєю розкішшю.

Як каже власник нового корабля, йому належить відродити «золотий вік круїзного мореплавання», з їх безтурботністю і колишнім рівнем «цивілізації». Дизайн передбачає в цілому 16 палуб, на 12 з яких знаходяться каюти для пасажирів (за планом, понад 2. 000 чоловік). У художньому оформленні інтер'єри повторюють першоджерело - «Queen Elizabeth» тридцятих років минулого століття. Центром тяжіння повинен стати бальний зал при свічках та ностальгічні події, як, наприклад, вечори фортепіанної музики, на зразок тих, що тут давав колись валлійський композитор, співак і актор Айвор Новелло.

Ігрова палуба з штучним трав'яним покриттям пропонує туристам боулінг, а на додачу можливість зіграти в крокет і спробувати міні-версію великого тенісу.
06 октября 2010, 14:47





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт