» Отдых » Новости туризма

У жовтні в Домінікані пройде гастрономічний фестиваль

    всего 84291 отеля

У жовтні в Домінікані пройде гастрономічний фестиваль

13 і 14 жовтня в домініканської столиці пройде традиційний гастрономічний фестиваль Taste Santo Domingo 2010. За словами організаторів, Фестиваль стане самим великомасштабним подією в гастрономічною життя країни і приверне велике число гурманів і представників ресторанного та гастрономічного бізнесу.

В рамках Taste Santo Domingo 2010 відбудуться майстер-класи з приготування ексклюзивних страв та напоїв домініканської та інтернаціональної кухні, семінари, кулінарні шоу та дегустації за участю кращих домініканських і міжнародних шеф-кухарів. У числі спеціальних гостей цього року - знаменитий японський шеф-кухар Такехіро Охно. Заходи пройдуть у столичних готелях Renaissance Jaragua Hotel & Casino і Melia Santo Domingo за підтримки Міністерства туризму Домініканської Республіки, Домініканського банку розвитку, компанії American Express, телеканалу Claro TV, гастрономічної порталу elgourmet. com і факультету готельного бізнесу католицького університету PUCMM.

Якщо Ви не встигаєте потрапити на Taste Santo Domingo 2010, не турбуйтеся: до кінця року в Санто-Домінго проходить ще один цікавий гастрономічний проект по створенню «нової домініканської кухні», в рамках якого 25 кращих ресторанів столиці урізноманітнюють своє меню у відповідності із заданою темою місяця. Так, головною темою жовтня заявлений «Кокос і море», листопада - «Тютюн і ром», а в грудні гостей столиці чекає «Великий фінал нової домініканської кухні». Заходи проходять в рамках програми «Санто-Домінго - Культурна столиця Америки-2010».
06 октября 2010, 13:37





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт