» Отдых » Новости туризма

Азербайджан йде назустріч туристам

    всего 84291 отеля

Азербайджан йде назустріч туристам

З початку 2010 року в Азербайджані побувало близько 1,5 млн туристів, що перевищує показники попереднього аналогічного періоду. В основному це - громадяни США, Англії, Німеччини, Росії, Франції, Грузії, Ірану та Китаю. Продовжує зростати кількість готелів - в країні офіційно зареєстровано 452 готелі, з них 105 розташовані в Баку.

Як повідомляє RATA-News, в 2006 році в Азербайджані було створено Бакинський інформаційно-туристичний центр (Бітці) - єдина в республіці державна інформаційна служба з туризму, яка надає гостям міста інформацію про туристичні об'єкти та визначні пам'ятки. При Бітце працює телефонний контакт-центр, який надає безкоштовну інформаційну підтримку гостям Баку. Там же безкоштовно можна отримати всілякі буклети і карти Баку та Азербайджану.

Бакинський інформаційно-туристичний центр надає транспортні послуги, допомагає бронювати номери в готелях, пропонує екскурсії по Баку і всій республіці з професійними гідами-перекладачами та екскурсоводами.

Зараз центр розробляє "Карту гостя Баку". Її власники під час перебування в азербайджанській столиці зможуть отримувати знижки на послуги в сфері туризму. Карта буде безкоштовно видаватися при оформленні віз до Азербайджану, також її зможуть отримати туристи, що відвідали Бітці.
06 октября 2010, 14:29





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт