» Отдых » Новости туризма

Колумбія вкладає мільйони доларів у розвиток туризму

    всего 84291 отеля

Колумбія вкладає мільйони доларів у розвиток туризму

Уряд Колумбії направляє $ 66 мільйонів на розвиток туристичного сектору країни. Основна частина коштів буде вкладена у створення розважальних центрів, пристаней і тематичних парків. Щорічно планується будувати не менше 300 кілометрів доріг, і всі вони будуть мати покажчики до пам'яток.

Велику увагу буде приділено розвитку подієвого туризму, повідомляє Турпром. Вже зараз в Боготі проходить великий театральний фестиваль, а в Картахені - літературний. На думку влади, туристи можуть доповнити пляжний відпочинок відвідуванням екскурсій та фестивалів, а значить, затримаються в країні довше.

Колумбія усе більше відкривається для іноземних мандрівників з приходом нинішнього президента, випускника Гарварду Хуана Мануеля Сантоса. Відпочинок тут стає більш безпечним і різнобічним. Крім Боготи і Картахени - раніше головних туристичних міст Колумбії - тепер туристів запрошують і в інші цікаві місця країни. Наприклад в Усакен (Usaquen) з його недільними ярмарками чи в Санта-Марту (Santa Marta) - найстаріший місто Західної півкулі, побудований в 1525 році.

Девіз рекламної кампанії турбізнесу Колумбії звучить як "Єдина небезпека - бажання залишитися у нас назавжди".
06 октября 2010, 12:45




отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт