» Отдых » Новости туризма

Туреччина закрила єдиний готель для нудистів

    всего 84291 отеля

Туреччина закрила єдиний готель для нудистів

Єдиний готель для нудистів, що з'явився недавно в Туреччині недалеко від популярного курорту Мармарис, був закритий через шість днів після відкриття 1 травня. І привід для закриття у авторитетної комісії знайшовся дуже «вагомий» - один із балконів готелю був визнаний «невідповідним архітектурним проектом». Власник готелю Adaburnu Golmar, який займається турбізнесом вже 15 років, сподівається незабаром знову відкрити готель, призначений для відпочинку виключно іноземних туристів, а поки 12 перших постояльців довелося одягатися, збирати речі і переселятися в сусідні, не настільки екзотичні готелі, повідомляє Бі-бі-сі.

Готель для нудистів розташований на півострові Датча, на схід від Мармаріса. Місцевих жителів відпочивати сюди не пускають, а от персонал готелю цілком турецький і виключно чоловічої, але ходять вони одягненими. Гостям курорту пропонували загоряти і купатися оголеними в басейні готелю або на спеціальному мікроавтобусі відправлятися на приватний нудистський пляж. Поки готель тільки будувався, місцева влада та жителі сусідніх районів не висловлювали ніякого невдоволення, тим більше що власник нового готелю, Ахмед Козар, обіцяв, що роздягнені іноземці не з'являться ніде, крім території курорту і приватного пляжу. Однак після відкриття готелю, яка відразу ж почала користуватися попитом у європейців, комісія досить швидко знайшла привід причепитися і закрити скандальне заклад, хоча багато туристичні готелі в районі Мармаріса працюють, незважаючи на відсутність тієї чи іншої ліцензії, офіційно необхідних для прийому гостей.

Навіть якщо турецька влада не дозволять готелю знову відкритися, його власник не готовий опустити руки. Він планує, в крайньому випадку, перенести проект для нудистів у більш сприятливі для «голого» відпочинку місця - Хорватію або Північний Кіпр. Готелі, кемпінги і навіть цілі курорти для нудистів існують в різних країнах світу. У Німеччині, наприклад, для нудистів не тільки відкривають спеціальні готелі, а й влаштовують окремі пішохідні маршрути, щоб оголені відпочивальники могли проводити час на природі. Правда, далеко не всі європейські країни готові вітати у себе нудистів, так, один з кантонів Швейцарії ввів великий штраф за прогулянки по горах в оголеному вигляді. Суворі заходи швейцарським властям довелося застосувати за великого числа німецьких туристів, які прямували в гори «у чому мати народила» і могли шокувати незвичних до настільки вільним порядкам місцевих дітей.
11 мая 2010, 18:57


Тэги: нудисты, натуристы, отель для натуристов, nude beach Turkey





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт