» Отдых » Новости туризма

У Норвегії пасажирський поїзд зійшов з рейок: 40 постраждалих

    всего 84291 отеля

У Норвегії пасажирський поїзд зійшов з рейок: 40 постраждалих

На південному сході Норвегії пасажирський поїзд, що прямував зі Стокгольма в Осло, біля шведського кордону зійшов з рейок. В результаті 40 чоловік були доставлені в лікарню повідомляє шведське агентство новин The Local.

Як передає агентство, за інформацією норвезької залізничної компанії NTB, аварія сталася близько Скоттеруда, у момент аварії в поїзді знаходилися 340 чоловік.

Як повідомляє поліція, в результаті аварії перекинулися два вагони з пасажирами.

На місце події виїхали шведські та норвезькі рятувальники, а також швидка допомога. Ніхто серйозно не постраждав, однак 40 чоловік з незначними травмами були доставлені в лікарню.

Причина інциденту поки не встановлена.

Як повідомлялося, на світанку в суботу, 2 жовтня, недалеко від міста Пемаланг, розташованого на північному узбережжі острова Ява. За даними індонезійських ЗМІ, поїзд слідував зі столиці - Джакарти - до міста Семаранг і врізався в стояв на станції Петарукан інший пасажирський склад, що стояв на шляхах. Обидва поїзди отримали значні пошкодження. У момент аварії багато хто з пасажирів спали.
02 октября 2010, 14:38





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт