» Отдых » Новости туризма

Навесні 2011 року Румунія увійде до Шенгену

    всего 84291 отеля

Навесні 2011 року Румунія увійде до Шенгену

Румунія назвала дату вступу в Шенгенську зону: 27 березня 2011 року. За словами міністра внутрішніх справ цієї країни Василе Блага, всі необхідні для цього процедури ( у тому числі зміцнення кордонів ) країна виконає до грудня 2010 року.

Громадянам Росії і СНД для в'їзду в Румунію потрібна віза. Румунія є однією з декількох країн, які входять до Євросоюзу, але не до зони Шенгенської угоди, повідомляє РІА "Новости ".

Зараз країна видає туристам однократні короткострокові візи терміном дії до 90 днів. Для їх отримання необхідно надати в консульський відділ ряд документів, у числі яких - закордонний паспорт, термін дії якого складає не менше трьох місяців з моменту закінчення поїздки ; запрошення ( оригінал або факс ), або ваучер ( оригінал ) турфірми, або підтвердження броні готелю з печаткою і підписом менеджера ( оригінал, факс або відсканована копія ) ; копію квитків, довідку з місця роботи та багато іншого.
11 мая 2010, 10:35





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт