» Отдых » Новости туризма

Два нових готелю відкриються в Червоній Поляні

    всего 84291 отеля

Два нових готелю відкриються в Червоній Поляні

У курортному селищі Червона Поляна, де в 2014 році пройдуть олімпійські змагання з гірських лиж та сноуборду, Rezidor Hotel Group відкриє два нових готелі. Вони розташуються на території гірськолижного комплексу " Роза Хутір ".

Готель " Radisson Роза Хутір " буде розрахований на 180 номерів і запропонує гостям кілька ресторанів, spa - салон і фітнес - центр, а також конференц-зали. Всього в 200 метрах від нього буде побудований " Park Inn Роза Хутір " на 200 номерів. Його постояльці зможуть скористатися рестораном на території готелю, а також рекреаційними і конференц - послугами сусіднього Radisson. Обидва готелі планується відкрити в 2012 році.

Як повідомляє РІА "Новости ", у гірськолижному комплексі " Роза Хутір " після закінчення Олімпіади в Сочі відкриються 40 трас і 14 підйомників, гірськолижна школа, численні ресторани, магазини та дитячий центр. Це, без сумніву, зробить Червону Поляну, розташовану в 50 кілометрах від Сочі, ще популярнішим для зимового відпочинку.
09 мая 2010, 18:51





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт