» Отдых » Новости туризма

Ловля міноги - одна з можливостей відпочинку в Естонії

    всего 84291 отеля

Ловля міноги - одна з можливостей відпочинку в Естонії

Гостей естонського селища Нарва-Йиесуу запрошують на незвичайну рибалку: восени тут можна зловити міногу, а потім покуштувати приготовлені з неї різні страви.

Новий рибальський тур розроблений Об'єднанням гідів Нарви спільно з готелем Meresuu Spa, повідомляє Postimees. ee. Своїм постояльцям готель пропонує безліч косметичних і оздоровчих процедур, що в першу чергу привертає прекрасну половину людства. Чоловіки ж в цей час тепер можуть відправитися на рибалку.

Мінога водиться практично у всіх північних морях, але далеко не скрізь вживається в їжу. Однак в Естонії вона є звичайною їжею: місцеві жителі смажать її на відкритому вогні, маринують, варять юшку і навіть печуть пиріжки з міногою.

Лов міноги носить сезонний характер. Цю схожу на змію рибу можна ловити тільки з середини вересня і до тих пір, поки річку не покриє лід, тому час проведення такого туру теж обмежено. Однак до зими Об'єднання гідів Нарви обіцяє туристам не менш цікаві програми.

Нарва-Йиесуу заснований в XIV столітті як рибальське селище. Зараз це - популярне місце курортного відпочинку з розвиненою туристичною інфраструктурою. Один із самих нових його готелів - Meresuu Spa, відкритий навесні 2008 року.

Нарва-Йиесуу знаходиться неподалік від російсько-естонської кордону, в 14 кілометрах від Нарви, у впадання однойменної річки в Нарвський затоку.
26 сентября 2010, 09:30





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт