» Отдых » Новости туризма

В Еквадорі з'явиться туристична поліція

    всего 84291 отеля

В Еквадорі з'явиться туристична поліція

Еквадор продовжує розвивати свою туристичну сферу. Нещодавно тут була відкрита безкоштовна телефонна лінія, куди туристи можуть звертатися за порадами та інформацією. Тепер міністерство туризму прийняло рішення про створення туристичної поліції ( Policia Turistica ).

Експеримент почнеться з третього по величині міста Еквадору, Куенки ( Cuenca ). Співробітники туристичної поліції нестимуть цілодобове чергування в найбільш популярних у мандрівників місцях, повідомляє BuenoLatina. ru. Також для забезпечення безпеки гостей передбачається налагодити співпрацю з власниками барів, ресторанів і популярних дискотек.

Туристична поліція діє в багатьох країнах світу, але в різних державах її завдання відрізняються. Так, в Греції вона в першу чергу надає допомогу туристам, що потрапили у складні ситуації, а також дає корисну інформацію. А туристична поліція Замбії, крім турботи про мандрівників, знайомить їх зі складними місцевими правилами дорожнього руху.
25 сентября 2010, 22:00





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт