» Отдых » Новости туризма

Шведський спецназ затримав пасажира екстрено приземлився літака

    всего 84291 отеля

Шведський спецназ затримав пасажира екстрено приземлився літака

Шведський спецназ затримав пасажира, який, за попередньою інформацією, можливо, перевозив вибухівку на борту Boeing 777 пакистанської авіакомпанії Pakistan International Airlines.

Вибуховий пристрій при обшуку не виявлено, повідомляє агентство Reuters з посиланням на поліцію.

Авіалайнер, що летів з Канади в Пакистан, в суботу 25 вересня приземлився в шведському міжнародному аеропорту Арланда у зв'язку з інформацією про бомбу на його борту.

Повітряне судно, на борту якого перебували 273 пасажири, випливало з Торонто в Карачі.

Капітан Boeing запросив посадку в Стокгольмі після того, як канадська поліція отримала інформацію про те, що один з пасажирів літака провозить вибухівку, повідомив офіцер шведської поліції.

Спочатку поліцейські намагалися встановити контакт з підозрюваним і не евакуювали літак. Потім пасажирів евакуювали, підозрюваного затримано для допиту. На даний момент поліція обшукує багаж в літаку.

Шведська газета Дагенс Нюхетер з посиланням на поліцію пише, що підозрюваний є вихідцем з Пакистану, і у нього канадський паспорт. Іншої інформації поки немає.

"Наявні в нас дані призначені для службового користування і для з'ясування обстоятельсив події", - сказав ізднію представник стокгольмської поліції по зв'язках з громадськістю Чель Ліндгрен.

Аеропорт продовжує бути відкритим для повітряних суден, зазначає АР.
25 сентября 2010, 13:24





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт