» Отдых » Новости туризма

На зміну Karya Tour в Україні таємно прийшов Eray Tour

    всего 84291 отеля

На зміну Karya Tour в Україні таємно прийшов Eray Tour

На сайті українського «ТурДома» www. TourDom. ua на форумі «Курилка» широко обговорюється вихід на ринок нового туроператора по Туреччині, Єгипту та ОАЕ - компанії Eray Tour. Її презентація в Києві відбулася 27 липня. На заході заявлено про відкриття до кінця року офісів в Харкові, Одесі та Львові. Крім того, гендиректор Eray Tour Євген Пушенко заявив про наміри організувати бізнес в Росії, Білорусії, Молдові та країнах Західної Європи. Концепція компанії передбачає організацію «економічного відпочинку» і коректну цінову політику на ринку. Пікантність ситуації в тому, що виходу на ринок Eray Tour передував скандал із зупинкою діяльності українського відділення крупного і теж турецького туроператора Karya Tour.

Насторожує представників турагентств і те, що велика частина співробітників Eray Tour на чолі з керівником - колишні менеджери «Карії», і те, що, за запевненням «курців», один із засновників Eray Tour був співвласником Karya Tour. У зв'язку з цим одні форумчани висловлюють побоювання бронювати тури у нового туроператора, інші запевняють, що поки компанія не набере обертів, нічого страшного не відбудеться.

Але існує й інша версія несподіваної появи на ринку нового гравця. Нібито він не хто інший, як «дочка» TEZ Tour, призначення якої - продаж саме дешевих турів. На користь цього припущення говорять схожі польотні плани, а також той факт, що один час обидві компанії розташовувалися в одній будівлі.

Авторитетний експерт турецького напрямку, нині заст. гендиректора компанії «Російський Експрес» Геннадій Косарєв анітрохи не здивований появі Eray Tour в Україні: «За моїми відомостями,« Ерай »- афілійована з TEZ Tour компанія. У Туреччині вона виступає в якості приймаючої сторони «Теза». Що стосується заявляється нею виходу на Росію, то в світлі сказаного в цьому я не бачу ніякого сенсу ».

У самому TEZ Tour афілійованість структур заперечують. Повноважний представник компанії в Україні Сергій Буртин повідомив: «Чутки про те, що Eray Tour« тезовская »фірма, не мають підстав. І де-юре, і де-факто ми різні юридичні особи, і «гаманці» у нас різні. Чи маємо ми вплив на Eray Tour? Не більше ніж на рівні взаємин з іншими туроператорами ».

Оперативно отримати коментар від керівництва Eray Tour не вдалося. Повідомляє ІС "Банко".
21 сентября 2010, 22:10





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт