» Отдых » Новости туризма

Новий готель Mandarin Oriental відкриється в Марокко

    всего 84291 отеля

Новий готель Mandarin Oriental відкриється в Марокко

В кінці 2010 року в Марракеші відкриється новий готель Mandarin Oriental Jnan Rahma. Він розташувався біля підніжжя гір Атлас в 25 хвилин їзди від " червоного міста ".

Готель поєднує в собі східну екзотику з марроканском изящностью. Його архітектура нагадує марроканском палаци і резиденції з арочними фасадами. Інтер'єри виконані в насичених тонах, при обробці номерів використовувалися дорогі тканини.

Готель розрахована на 161 номер, кожен з яких має власну терасу, де приємно відпочити на свіжому повітрі, насолоджуючись видами на гори Атлас, пальмові гаї і пишні сади. Постояльці можуть вибрати розміщення в номерах і сьютах, розташованих в традиційних марокканських будівлях - Ріад, що обрамляють внутрішній дворик.

До послуг гостей - кілька ресторанів, що пропонують страви традиційної марроканском, азіатській і середземноморській кухні ; spa - і фітнес - центри ; конференц - зал і переговорні кімнати ; басейн площею 1600 кв. м, розташований в мальовничому саду, говориться в прес-релізі.
06 мая 2010, 19:06





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт