» Отдых » Новости туризма

Туристам знову не потрапити в Саудівську Аравію

    всего 84291 отеля

Туристам знову не потрапити в Саудівську Аравію

Одна з найбільш закритих країн Південно-Західної Азії, Саудівська Аравія, так і не зробила реальних кроків для розвитку туризму. В основному в'їзні візи сюди видаються бізнесменам, дипломатам, їх родичам і прочанам. У 2006 році уряд Саудівської Аравії прийняло рішення про видачу туристичних віз, окресливши при цьому масу умов. А тепер ця можливість знову скасована.

Тим не менш деяким туристам вдалося побувати в цій країні. У 2008 році Саудівська Аравія видала 6 тисяч туристичних віз, а 2009 їх кількість зросла до 20 тисяч, повідомляє АТОР. Для туристів був передбачений ряд обмежень: зокрема, обов'язок подорожувати тільки групами і при посередництві виключно саудівських туристичних агентств. Поодиноким мандрівникам в'їзд в Саудівську Аравію так і не було вирішено.

Уряд країни не пояснює причини, з яких видача туристичних віз припинена.

Варто відзначити, що, крім численних пам'ятників історії і архітектури, Саудівська Аравія цікава туристам завдяки своїм можливостям дайвінгу: тут збереглися одні з самих незайманих коралових рифів на планеті.
15 сентября 2010, 13:03

Туристические новости в тему:




отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт