» Отдых » Новости туризма

В'язниці Тасманії стали туристичною визначною пам'яткою

    всего 84291 отеля

В'язниці Тасманії стали туристичною визначною пам'яткою

Влада австралійського острова Тасманія розробили унікальне туристичну пропозицію і назвали його "тюремним туром". 11 каторжних в'язниць Австралії нещодавно увійшли до Списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. П'ять з них знаходяться на Тасманії. На думку влади, це може привабити туристів на острів.

"Коли ви питаєте людей, що вони знають про Тасманії, єдине, що вони згадують - це наше дику природу, - говорить глава туристичного офісу острова Феліція Маріані. - Те, що деякі наші об'єкти увійшли в список ЮНЕСКО, має підштовхнути тасманийский туризм до розвитку і дасть нам можливість познайомити гостей з нашим спадщиною ".

Гості острова тепер зможуть пройти "стежкою каторжників" і простежити історію ледь не кожного ув'язненого завдяки добре збереженим записів і документам. Каторжні зони на Тасманії розташовані близько один до одного, що дозволяє об'єднати їх усі в рамках одного туру, повідомляє Independent.

Порт-Артур (Port Arthur), розташований приблизно в 60 кілометрах від Хобарта (Hobart), вже є одним з найпопулярніших туристичних напрямків у регіоні. Це комплекс із 60 будівель, вписаних в мальовничий ландшафт. Представлений британською владою як "неприступна в'язниця", Порт-Артур має багато спільного з американською в'язницею Алькатрас, також популярною серед туристів. Каторжна в'язниця в Порт-Артура проіснувала до 1877 року.
15 сентября 2010, 12:51





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт