» Отдых » Новости туризма

У найбільшому місті Еквадору з'явиться нова зона відпочинку

    всего 84291 отеля

У найбільшому місті Еквадору з'явиться нова зона відпочинку

У Гуаякілі ( Guayaquil ) - найбільшому місті та культурній столиці Еквадору - з'явиться новий центр відпочинку. На березі річки Гуаяс ( Guayas ) від авеню портети ( Av Portete ) до авеню Барселона ( Av Barcelona ) буде побудована ще одна набережна.

Зараз на цій ділянці знаходяться пустирі та промзона. В результаті реалізації проекту на території трикілометрового бульвару, що отримав назву Malecon del Estero Salado, з'являться парки для сімейного відпочинку, атракціони, майданчики для спортивних ігор, ресторани, басейни і фонтани.

Ця ділянка річки Гуаяс також відомий великою кількістю птахів, що живуть у мангрових заростях, що привабить туристів, що цікавляться природою. За даними BuenoLatina. ru, будівництво нової зони відпочинку завершиться до кінця 2011 року.

Гуаякіль знаходиться на південному узбережжі країни. Тут збереглося багато пам'яток колоніального періоду. Також неподалік розташований історичний парк.
11 сентября 2010, 09:30





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт