» Отдых » Новости туризма

« Karya Tour » повернулася... Під іншою назвою

    всего 84291 отеля

« Karya Tour » повернулася... Під іншою назвою

В Україні почав роботу новий турецький туроператор « Eray Tour ». На чолі компанії встав Оуз Ергюль - один з топ - менеджерів « Карья Тур ».

За неофіційною інформацією, компанія « Eray Tour » стала наступником компанії - банкрута « Karya Tour » за зобов'язаннями перед сторонніми особами і організаціями. Однак представники « Eray Tour » подібну інформацію спростовують. Оуз Ергюль також заперечує зв'язок між виходом нового туроператора на український ринок і банкрутством « Карья Тур ». « Рішення про вихід було прийнято ще рік тому. Тоді ще ніхто не міг навіть припустити, що трапиться з « Karya Tour ». Навіть я », - стверджує він. Тим не менш пояснити, чому туркомпанія вийшла на ринок у середині сезону, Ергюль не зміг. 5 липня 2010 Господарський суд Києва визнав банкротом туркомпанію « Карья Тур ». 8 липня українських туристів, що купили путівки компанії « Карья Тур », почали виселяти з готелів Анталії у зв'язку з тим, що туроператор не забезпечив оплату за заброньовані для громадян номери.
28 июля 2010, 11:41





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт