» Отдых » Новости туризма

Екологічний кемпінг для нудистів відкритий в Чорногорії

    всего 84291 отеля

Екологічний кемпінг для нудистів відкритий в Чорногорії

У минулому році в Чорногорії відкрився перший в країні екологічний кемпінг, гості якого можуть вибирати, носити їм одяг чи ні. Він знаходиться у селищі Пріевор недалеко від Херцегнові. Володіє наметовим табором подружня пара з Великобританії.

Ідея відкрити свій кемпінг прийшла до них після відвідування нудистського автомістечка в Португалії. На пошуки власної ділянки для такого ж кемпінгу у британців пішло більше року, повідомляє "Все про Чорногорії". Щоб наметовий табір став дійсно екологічним, подружжя встановили сонячні панелі для отримання електроенергії. Крім того, сміття тут утилізується, а в харчуванні перевага віддається натуральним продуктам.

З моменту відкриття кемпінгу Full Monte тут побувало 35 пар. Більшість з них - нудисти. Разом з тим, як підкреслюють власники, цей критерій не є обов'язковим.

У Чорногорії до ідей натуризма ставляться спокійно. Тут є безліч спеціальних пляжів - наприклад, Джаз-Біч, розташований між Будвой і Тіват, знаменита Ада-Бояна та багато інших. Відмінною рисою Full Monte є не тільки нудизм, але і принциповий екологічний підхід до відпочинку.
04 сентября 2010, 07:00





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт