» Отдых » Новости туризма

Польоти авіакомпанії Заполяр'я можуть бути зупинені

    всего 84291 отеля

Польоти авіакомпанії Заполяр'я можуть бути зупинені

Авіакомпанія " Заполяр'я " стала черговим російським перевізником, якому загрожує закриття через фінансові проблеми. Росавіація вирішила призупинити продаж квитків на її рейси, що вилітають з 18 вересня. Крім того, у разі непогашення боргів з 7 вересня будуть припинені чартерні рейси, а з 18 вересня - регулярні.

Зараз компанія, що матиме чотирма літаками Ту-154, повинна не менше 50 мільйонів рублів, більшу частину яких - московським аеропорту Домодєдово. Серед інших кредиторів - аеропорти Сочі і Новокузнецька, а також Росаеронавігації, якою компанія повинна за послуги з аеронавігаційного забезпечення польотів. Ряд аеропортів відмовилися обслуговувати літаки компанії, що загрожує затримками і відмінами рейсів. Влітку " Заполяр'я " виконало з серйозними запізненнями ( більше 2 годин ) 26 % рейсів. Останнім часом компанія займалася в основному курортними перевезеннями.
03 сентября 2010, 23:10





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт