» Отдых » Новости туризма

Перший готель Aloft відкривається в Брюсселі

    всего 84291 отеля

Перший готель Aloft відкривається в Брюсселі

Готельна компанія Starwood Hotels and Resorts Worldwide оголосила про відкриття в Брюсселі готелю Aloft Schuman, що став першим представником бренду Aloft в Європі.

Готель пропонує своїм постояльцям 147 номерів площею не менше 28 квадратних метрів зі стелями висотою близько трьох метрів, з великими вікнами, зручними ліжками та просторими душовими кабінами. До послуг гостей - приладдя для ванної від Bliss ® Spa. Кожна кімната оснащена безкоштовним бездротовим виходом в інтернет і підключеннями для безлічі електронних пристроїв з виведенням на телевізор високої чіткості з екраном 42 дюйми.

Крім того, у розпорядженні постояльців - лобі re: mixSM і бар xyzSM, який буде відкритий всю ніч, фітнес-центр re: chargeSM і басейн, кафе формату grab-and-go ("бери і йди") re: fuelSM by Aloft і конференц-зали, обладнані за останнім словом техніки і здатні прийняти одночасно 50 чоловік, говориться в прес-релізі.

Бренд Aloft відрізняється урбаністичним, відкритим та яскравим дизайном, атмосферою спілкування і доступними цінами. Нещодавно в готелях Aloft була введена система "безключового входу" і програма автоматичної реєстрації в готелі Aloft Lexington в штаті Массачусетс. Протягом 18 місяців з моменту запуску першого готелю Aloft відкрилося 40 готелів бренду по всьому світу, і ще 10 відкриваються у 2010 році.
03 сентября 2010, 17:21





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт