» Отдых » Новости туризма

Кореспондент: Тисячі українок готові на секс заради поїздки на море

    всего 84291 отеля

Кореспондент: Тисячі українок готові на секс заради поїздки на море

За відпочинок на Мальдівах чи в Криму - навіть з незнайомим чоловіком - тисячі співвітчизниць готові розплатитися сексом. Як пише видання Корреспондент, в інтернеті вже десятки сайтів, де шукають попутників на таких умовах.

Шукати попутниць для поїздок на сайтах знайомств і пропонувати їм спонсорство під час поїздки в обмін на секс стає в Україні все популярнішим, і криза тому тільки сприяє.

На одному з найвідоміших українських порталів, наприклад, кожен четвертий чоловік (27%, а це близько 1000 з 3700 зареєстрованих на сайті співвітчизників чоловічої статі) пропонує жінкам оплатити всі їхні витрати під час спільної відпустки, будь то поїздка за кордон або по Україні.

Такий же відсоток жінок (близько 750 чоловік з приблизно 2800 зареєстрованих співвітчизниць) вимогою до поїздки висувають повне покриття їх витрат на переліт, готель, харчування і розваги. Деякі ще додають витрати на шопінг. Натомість багато відкрито пропонують розплатитися сексом. Число сайтів, де можна розмістити подібні оголошення, обчислюється десятками.

Як пише видання, багато співвітчизників чоловічої статі з жінками - навіть і з тими, хто супутницями ним стане тільки на час відпустки, - знайомитися воліють не вже на відпочинку, а завчасно і в Україні. "Там (за кордоном) йде втрата часу. Простіше їхати зі своїм самоваром. Тут вже все випробувано", - зазначив 50-річний киянин Сергій, який відмовився назвати повне ім'я, так як у нього двоє дітей.

Сергій знаходив через сайти знайомств супутниць у віці від 20 до 40 років для поїздок у Туреччину і Єгипет уже чотири рази. "Я прямо заявляю: щоб мені не було боляче за мій гаманець і за ці дев'ять ночей, треба провести обов'язково тест-драйв", - заявив Сергій, який за відпочинок зазвичай викладає від $ 2000 до $ 2500 на двох. "Тест-драйв - це пробний сексуальний контакт ще до поїздки. У підсумку бажання їхати у відпустку пересилює їх небажання беззастережно йти на умови Сергія", - додав він.

"Багато жінок поїдуть на кілька днів займатися сексом з незнайомим чоловіком в обмін на оплачений відпочинок в Криму, наприклад", - заявив Корреспонденту підприємець з Києва Михайло. В його профілі на одному з сайтів знайомств в графі Фінанси теж значиться: Можу заплатити за всіх. Коментарі він дає з-за кордону, де відпочиває разом з українкою, з якою познайомився через інтернет. За його словами, кожні вихідні в його поштовій скриньці на сайті знайомств - пропозиції від жінок куди-небудь з'їздити.

Інша 25-річна безробітна українка на сайті знайомств під псевдонімом Juicy пише, що її "не цікавлять і не збуджують чоловіки, які дозволяють дівчині платити за себе, не важливо де і за що". Вона перерахувала країни, куди вона погодилася б поїхати за рахунок охочого звозити її туди чоловіки: Греція, Іспанія, Куба. "У найближчий час. Хочу, щоб за мене заплатили", - додає вона. Натомість Juicy пропонує "відриватися без гальм (можливий секс)".
03 сентября 2010, 16:58





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт