» Отдых » Новости туризма

Черга на кордоні Естонії з Росією стане електронною

    всего 84291 отеля

Черга на кордоні Естонії з Росією стане електронною

Естонія продовжує вживати заходів для полегшення перетину кордону з Росією. Основною проблемною точкою є КПП в Нарві, де черги розтягуються на кілька діб. Приємним нововведенням для туристів стане можливість забронювати через інтернет зручний час проходження кордону.

Як повідомляє Туристичний офіс Естонії, ця послуга буде доступна з початку 2011 року. Передбачається, що мандрівник, заздалегідь розрахувавши час прибуття на кордон, займе чергу онлайн, і йому залишиться лише під'їхати до наміченого часу.

Нагадаємо, в середині літа були зроблені чергові кроки щодо поліпшення ситуації. Місце в черзі можна було бронювати вже давно, але з 1 липня люди, що мають шенгенську візу, отримали право один раз у 158 годин (тиждень) за попередньою броні перетинати кордон, минаючи "відстійник". Вартість такої броні складає всього 40 крон (з яких 30 крон - сама бронь і 10 крон - за ксерокопію візи). У перерахунку на російські гроші це близько 100 рублів.

Той, хто їде вдруге протягом тижня, відправиться в загальну чергу, яка досягає декількох днів. Для того щоб зайняти чергу в Нарві на кордоні, потрібно за кілька днів подзвонити за телефоном (+372) 900-25-25 або відправити лист на електронну пошту: kesk0@hot. ee. У листі слід повідомити дату запланованої поїздки, бажаний час проходження КПП, марку і номер машини. Відповідь приходить протягом декількох годин. В ньому або підтвердять обраний час, або повідомлять, що це час зайнято, і запропонують альтернативне.

Електронна система, яка буде реалізована в наступному році, позбавить від необхідності чекати відповідного листа. Чи буде ця система платної, поки не відомо.
01 сентября 2010, 09:08





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт