» Отдых » Новости туризма

Готель на Мальдівах пропонує провести шлюбну ніч під водою

    всего 84291 отеля

Готель на Мальдівах пропонує провести шлюбну ніч під водою

Курортний готель Conrad Maldives Rangali Island Hotel на Мальдівах пропонує нареченим скористатися пропозицією Ithaa Undersea Ceremony і провести весільну церемонію, а також і шлюбну ніч під водою на глибині 5 метрів в приміщенні єдиного в світі підводного ресторану Ithaa з повністю скляними стінами.

У пропозицію входять spa-процедури для молодят, весільна церемонія в залі Ithaa, катання на човні при заході сонця, святкова вечеря з делікатесів і дарів моря, шлюбна ніч під водою в залі Ithaa в оточенні коралових рифів і рідкісних риб, сніданок з шампанським і багато іншого. Пропозиція користується великою популярністю, тому замовляти його слід не менш ніж за 14 днів до бажаної дати, повідомляє TheBridesGuide. Ціна пропозиції - за запитом.

Курорт Conrad Maldives Rangali Island розташований на двох приватних островах в Індійському океані і відомий білосніжними піщаними пляжами та кораловими рифами дивовижної краси. Готель, двічі названий кращим у категорії Best Hotel in the World і кілька разів в категорії Best Resort, пропонує постояльцям 50 розкішних вілл на воді, 79 вілл на узбережжі і 21 віллу з окремими spa-апартаментами. Ціни починаються від $ 380 за ніч на віллі на узбережжі.
31 августа 2010, 19:21





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт