» Отдых » Новости туризма

Побіжного директора турфірми здав в міліцію його колишній клієнт

    всего 84291 отеля

Побіжного директора турфірми здав в міліцію його колишній клієнт

У столиці Сибіру був затриманий директор туристичного агентства «Тінькофф» Валерій Тиньков, що знаходиться в розшуку.

Валерій Тиньков, що володіє Новокузнецьк турагентством «Тінькофф» не так давно кинув своїх клієнтів: зібравши із клієнтів гроші, оформляти тури і оплачувати їх він не поспішав. У підсумку замовлені туристами подорожі не відбулися. Не отримавши відпочинку громадяни не змогли отримати назад і свої гроші: Валерій Тиньков вдарився «в біги».

Як повідомляє ІА «Новини Кузбасу», затримали пана Тинькова випадково - один з потерпілих туристів побачив його в Новосибірську, наздогнав, затримав і доправив до найближчого відділення міліції. Раніше на Тинькова за фактом шахрайства було порушено кримінальну справу. Однак до останнього моменту наслідок стояло на місці - поки підозрюваний перебував у розшуку, обвинувачення пред'являти було нікому.

Так як «бізнесмен» від туризму числився в розшуку, його затримали офіційно, а кілька днів тому етапували в Новокузнецьк. На даний момент директор туристичної фірми знаходиться в СІЗО Новокузнецька.
27 августа 2010, 10:55





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт