» Отдых » Новости туризма

Кислота і луг проллються з неба

    всего 84291 отеля

Кислота і луг проллються з неба

Ісландський вулкан, який викликав транспортний колапс у небі над Європою, може додатково до всього стати винуватцем кислотних і лужних дощів. Причому проллються отруйні опади не де небудь, а над Москвою. З таким "веселим" прогнозом ознайомив РІА "Новости" представник столичного Гідрометеобюро.

Як пояснив фахівець, крім попелу, який становить небезпеку для літаків, вулкан також вивергає в навколишнє середовище велику кількість токсичних газів: сірчистих, хлорвмісних, аміачних.

"Дощова вода, яка, в принципі, має бути абсолютно чистою, дистильованою, в реальності вбирає в себе різні домішки, що потрапляють в атмосферу, в тому числі викиди промислових підприємств, вихлопи автомобілів, а в даному випадку продукти вулканічного виверження", - пояснили в Гідрометеобюро Москви і області.

Сьогодні ж стало відомо, що, згідно із спостереженнями британських метеорологів, до Європи знову наближаються вулканічні викиди. Хмара, що заважає польотам, вже в п'ятницю може з'явитися над північною частиною Німеччини, Данією та частиною Швеції і Польщі.
23 апреля 2010, 22:48





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт