» Отдых » Новости туризма

Букмекери назвали фаворита Євробачення-2010

    всего 84291 отеля

Букмекери назвали фаворита Євробачення-2010

Букмекери назвали фаворитів міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2010, який пройде в травні в столиці Норвегії. Перше місце посіла представниця Німеччини Лєна.

Представниця Німеччини Лена Мейєр-Ландрут (Lena Meyer-Landrut) - одна з наймолодших учасниць конкурсу. 19 років їй виповниться відразу після Євробачення. На конкурсі вона представить пісню Satellite.

У трійку фаворитів також входить азербайджанська співачка Сафура (Safura) з піснею Drip Drop і Харель Скаат (Harel Skaat) з Ізраїлю з композицією Milim.

Сафура - переможниця телешоу-аналога Pop Idol у себе на батьківщині. Композицію для Євробачення їй написав шведський композитор. Нагадаємо, що днями Сафуре знімала в Києві кліп на пісню Drip Drop. Над відео працювали хореограф американської співачки Бейонсе, режисер фільму про Майкла Джексона та стиліст шоу America's Next Top Model.

Харель Скаат з Ізраїлю також один з фіналістів національної Фабрики Зірок.

Як стало відомо Корреспондент. net, представниця України, співачка Альоша (Alyosha) з піснею Sweet People посідає в списку вподобань слухачів у ставках букмекерів лише 19 місце.

Представник Білорусі, гурт 3 +2 з піснею Far Away розмістився на 13-му місці. Російський виконавець Петро Наліч з піснею Lost and Forgotten - на 29-му місці.

Нагадаємо, що фінал Євробачення-2010 відбудеться 29 травня в столиці Норвегії. Осло отримав можливість прийняти конкурс завдяки перемозі Олександра Рибака, який представляв Норвегію на Євробаченні-2009 в Москві.

Україну представить співачка Alyosha з піснею Sweet People. Alyosha (Альоша) виступить у другому півфіналі, 27 травня, під номером вісім.
23 апреля 2010, 18:02


Тэги: Евровидения-2010, Музыка





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт