» Отдых » Новости туризма

Документи на візу в Німеччину в Москві можна подати як зазвичай

    всего 84291 отеля

Документи на візу в Німеччину в Москві можна подати як зазвичай

Візовий відділ посольства Німеччини в Москві повернувся до звичайного графіку роботи. Екологічна ситуація в Москві прийшла в норму, і з сайту німецької дипмісії прибрано оголошення про призупинення роботи. Вже сьогодні з ранку можна було подати документи на туристичну візу в звичайному порядку.

Нагадаємо, з перших чисел серпня дипмісія офіційно заявила про припинення роботи у зв'язку з несприятливою екологічною обстановкою в Москві. Візова служба працювала тільки на видачу паспортів, а всі призначені співбесіди були скасовані, і туристам пропонувалося перезаписати - в основному на вересень.

Варто додати, що посольство Норвегії в Москві, закрити одночасно з німецьким, не поспішає відкриватися: на сайті як і раніше поміщена інформація про те, що документи слід подавати в Петербурзі. При цьому там же з'явилася новина на норвезькому мовою - медичні рекомендації норвезьким туристам, які опинилися в задимленій Москві. Схоже, норвезькі дипломати відмовляються визнавати поліпшення погодних та екологічних умов.
23 августа 2010, 13:10





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт