» Отдых » Новости туризма

Авіакомпанії активно виходять з кризи

    всего 84291 отеля

Авіакомпанії активно виходять з кризи

Міжнародна асоціація авіаперевізників (International Air Travel Association - IATA) встановила, що авіакомпанії починають виходити з кризи, що виникла в результаті хмару попелу ісландського вулкана і світової рецесії. Відновлення індустрії відбувається набагато швидше, ніж очікувалося.

Не секрет, що світові авіакомпанії намагалися вижити в умовах неспокійної економічної обстановки. Люди в тих випадках, коли це можливо, повернулися до більш дешевим транспортним засобам, а компанії почали скорочувати кількість ділових поїздок, до того ж практично відмовившись від квитків бізнес класу. Відпочиваючі стали проводити відпустки в своїх країнах, щоб уникнути покупки авіаквитків.

Згідно IATA індустрія в даний момент досить впевнено виходить з кризи. Міжнародний пасажирський попит виріс на 11. 9%, кількість запланованих вантажоперевезень збільшилася на 26. 5%. Незважаючи на те, що по регіонах спостерігається істотна різниця в поліпшенні ситуації, майбутнє виглядає досить оптимістичним.

Наочне істотне збільшення числа рейсів в Африці на 21. 3% викликано в основному минулому там в червні-липні Кубку світу з футболу. У Латинській Америці в червні число рейсів зросла на 15%, в США і Канаді - на 11% відносно того ж періоду минулого року. Средневосточного авіаперевізники зафіксували збільшення числа рейсів на 18%. Сьогодні за відсутності вулканічного попелу, здається, що в небесах ситуація повністю повернулася в норму. Однак, не варто забувати, що одна з причин швидкого зростання показників - це низький початковий рівень через місцевого кризи і активності вулкана в Ісландії.
11 августа 2010, 10:16





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт