» Отдых » Новости туризма

Греція вирішила продовжити візи російським туристам

    всего 84291 отеля

Греція вирішила продовжити візи російським туристам

Влада Греції продовжують до 10 вересня дію віз російських туристів, щоб ті могли залишатися далеко від диму, окутавшего російську столицю і центральні регіони країни.

Як повідомило МЗС Греції, в'їзні візи продовжать всім незалежно від терміну закінчення їх дії. "Оголошується, що російські громадяни, які перебувають у нашій країні, можуть продовжити своє перебування в Греції до 10 вересня, незалежно від терміну закінчення дії в'їзної візи, яка у них є", - сказано в заяві зовнішньополітичного відомства Греції.

Крім того, Афіни запропонували направити до Росії військово-транспортний літак з групою з 40 рятувальників для боротьби з пожежами. "Генеральний секретар міністерства закордонних справ посол Іоанніс-Алексіос Зепос оголосив сьогодні послу РФ в Греції Володимиру Чхіквішвілі, що грецькі власті можуть послати спеціальним рейсом ВПС літак С-130 з групою спеціального підрозділу по боротьбі з катастрофами", - наголошується в повідомленні.

У МЗС також уточнили, що посольство Греції в Москві продовжує працювати в звичайному режимі, незважаючи на задимленість російської столиці.

Раніше стало відомо, що посольства низки країн припинили видачу віз російським громадянам і тимчасово припинили роботу у зв'язку з погодними умовами.

Як відомо, через аномальну спеку і пожежі у Москві склалася надзвичайна екологічна ситуація. Місто вже два тижні затягнуть димом, стоїть їдкий запах гару, гранично допустимі концентрації чадного газу і зважених часток перевищено в кілька разів.

Напередодні глава департаменту охорони здоров'я столиці Андрій Сельцовський повідомив, що останнім часом в Москві кількість смертей збільшилася в два рази - приблизно до 700 летальних результатів в день.

Агентство Reuters зазначало, що морги й лікарні міста переповнені, а єдиний крематорій працює у три зміни і не справляється із замовленнями.
10 августа 2010, 20:30





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт