» Отдых » Новости туризма

Сідней запрошує на похмурі екскурсії

    всего 84291 отеля

Сідней запрошує на похмурі екскурсії

Австралійський Сідней запрошує любителів полоскотати собі нерви на екскурсію Syndey's Grisly, Ghastly and Gruesome Past Tour. Вона проводиться по вечорах п'ятниці і суботи та присвячена різним жахам, привидів, таємничим і похмурим історіям і персонажам, пов'язаним з минулим міста.

Як повідомляє сайт організаторів екскурсії, тур триває 2,5 години і розрахований на групу до 20 чоловік. Учасники екскурсії пересуваються по місту в комфортабельному мікроавтобусі. Туристам покажуть найпопулярніші в місті місця для самогубств, мавзолей, розташований в самому незвичайному закутку міста, а також запропонують випити стаканчик у винному погребі готелю Hero of Waterloo, розкажуть історії про м'ясників з вулиці Сассекс і диявольському дантиста затоки Ботані, про дивні смертях і кривавих злочинах. Екскурсанти навіть можуть спробувати побачити привидів, що мешкають в банках, готелях та музеях міста.

Вартість екскурсії становить $ 45 з людини, включаючи безкоштовний напій. Тур рекомендується для людей, що досягли 16 років і не перебувають під впливом алкоголю або наркотиків. Для участі в екскурсії бажано надіти зручне взуття, а також, за бажанням, одяг чорного кольору, що додасть прогулянці більше похмурості.
08 августа 2010, 14:32





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт